Inbjudan till presentation av Thunderful Groups delårsrapport Q3 2022

Thunderful Group inbjuder till webcast 15 november 2022, kl 10.00 CET.

Delårsrapporten för Q3 2022 presenteras och därefter finns möjlighet att ställa frågor. Frågor kan ställas skriftligen via webcasten. En inspelad version av presentationen kommer även finnas tillgänglig på Thunderful Groups hemsida. Presentationen kommer att hållas på engelska. Delårsrapporten publiceras kl. 07.30 den 15 november 2022.

Moderator för presentationen är Dennis Berggren, analytiker på Carnegie Investment Bank.

Närvarande:
Anders Maiqvist, Interim CEO
Lennart Sparud, CFO

För att ta del av webcasten, v.v. använd denna länk:
https://ir.financialhearings.com/thunderful-group-q3-2022/register

För mer information, vänligen kontakta:
Anders Maiqvist, Interim VD, Thunderful Group, +46 739 37 24 36.
Lennart Sparud, CFO, Thunderful Group, +46 705 58 66 04


Om Thunderful Group
Thunderful Group är en koncern verksam inom utveckling, förläggning och Thunderful Group är en koncern som utvecklar, förlägger och investerar i dataspel, samt distribuerar Nintendo-produkter, spel, speltillbehör, leksaker med mera. Huvudkontoret ligger i Göteborg, och ytterligare kontor återfinns i Helsingborg, Helsingfors, Hohenwestedt, Hongkong, Karlshamn, Kungsbacka, Köln, Köpenhamn, Larvik, Madrid, Malmö, Skövde, Stockholm, Sunderland och Århus. Koncernens övergripande mål att tillhandahålla kreativa, högkvalitativa underhållnings-produkter till människor i alla åldrar. Thunderful Group är noterat på Nasdaq First North Prem-ier. Företagets Certified Adviser är FNCA Sweden AB, info@fnca.se.